Flera av er har säkert märkt att det står en ny frys i receptionen och det spännande innehållet är foodbox! Med foodbox är tanken att man snabbt och enkelt ska kunna göra ett hälsosamt matval, oavsett om det är till lunch eller middag. Du väljer själv om du vill avnjuta rätten på plats eller om du vill ta med den hem eller till jobbet.

Måltiderna innehåller en bra balans mellan protein, bra fetter och långsamma kolhydrater för att hålla oss mätta länge, allt enligt de Nordiska Näringsrekommendationerna. Varje måltid innehåller dessutom rikligt med fiberrika grönsaker. Maten tillagas i Sverige och innehåller inga konserveringsmedel eller onödiga tillsatser samt mindre salt. Köttet kommer ifrån kvalitetsgranskade slakterier i Sverige, Finland, Irland, England och Tyskland.

I sortimentet finns 11 olika rätter, varav 1 är helt vegetarisk. En del av måltiderna är glutenfria och det finns även ett laktosfritt alternativ. Var inte rädda för att fråga oss i personalen om ni har fler frågor.

En måltid kostar 59 kronor, men du kan också välja att köpa ett klippkort på 10 rätter för 550 kronor.

På www.foodbox.se kan ni läsa mer och dessutom hitta en massa goda och nyttiga recept.

Från och med nästa vecka kommer vi dessutom att erbjuda lunchsim på onsdagar och torsdagar 11.30 – 13.00. För 89 :- får ni både entré och en foodbox.

Hjärtligt välkomna!